Szeráj Panzió és Étterem Szigetvár

Szeráj Panzió és Étterem - Szigetvár

A Szeráj Restaurant Pension a Dél-Dunántúl egyik legszebb kisvárosában, Szigetváron található, ideális közelségben a történelmi jelentőségű Pécstől, illetve Siklóstól.
A város több száz éve kiemelt jelentőségű, számos emlékét találjuk itt a 150 éves Török uralomnak, a XV.-ik században épült vár ma is sok látogatót vonz, de a természetkedvelők is temérdek látnivalót találhatnak a környéken, többek közt a Drávavölgye Nemzeti Parkot.
A környék időjárására mediterrán hangulatot idéz, a napsütéses órák számát tekintve a az országban második helyen áll.
A 2003-ban épült panzió a város központjától mindössze 200 méterre, egy nyugodt park mellett található.
A 2003-ban épült panzió a város központjától mindössze 200 méterre, egy nyugodt park mellett található. 10 szoba és 3 lakosztály várja a pihenni vágyókat.
A panzió saját éttermében az ínyenek belekóstolást nyerhetnek a helyi gasztronómia világába, illetve megízlelhetik a környék borvidékeinek termését.(ide még pár dolog a panzióról)
A városban gyógyfürdő található, lehetőség van a közelben található lovardák szolgáltatásait igénybe véve egy-egy kellemes napot eltölteni a természetben.
A panzió 130 fő befogadására alkalmas exkluzív étteremmel, hangulatos terasszal, zárt parkolóval várja kedves vendégeit.
Szobák nem dohányzók részére, csecsemőágy, csomagszoba, mosás és vasalási lehetőség (feláras), hajszárító a recepción, őrzött és zárt parkoló, étterem, fax, Internet hozzáférés, horgászati lehetőség, vadászat, igény esetén idegenvezető biztosítása.

5 km-es körzeten belül megtalálható szolgáltatások:
Fodrászat, kozmetika, szolárium, szauna, teniszpálya, lovaglás, bár, diszkó, internetkávézó, cukrászda, újságos, biliárd terem, strandolási lehetőség gyógyvizű strandon.

 


Megye: Baranya
Település: Szigetvár
Megye: Baranya
Cím: 7900 Szigetvár, Kossuth tér 3.

Weboldal: szerajpanzio.hu

Email: szerajpanzio@vipmail.hu

Telefon: +36-20-916-8853
Fax:

Képek