Kati Motel, Étterem és Munkásszálló Csákánydoroszló

Kati Motel, Étterem és munkásszálló Csákánydoroszló

Motelünkben 20 fő részére tudunk kényelmes, szálláslehetőséget biztosítani. A kor igényeinek megfelelő komfort fokozatú (fürdőszobás, Tv-vel felszerelt). Vendégeink kényelmét a szauna és az internet csatlakozási lehetőség is segíti.
A gépkocsival érkezőknek zárt parkolót, igény szerint garázst tudunk biztosítani. Motelünkbe érkező vendégeink hozhatják házikedvenceiket (kutya, macska) is.
Igény szerint a természetet kedvelők számára, a közeli horgászparadicsomokban segítünk a „nagy fogás” első lépéseiben. Vadászati szezonban várjuk a vadászat szerelmeseit, nem csak szálláslehetőséggel, hanem a helyi vadásztársaság vendégségében is. Szállóvendégeink a nap bármely szakában élvezhetik az éttermünk, nyújtotta szolgáltatásokat is.

RÁBA Munkásszálló!

Motelünkben 22 fő részére tudunk kényelmes, (jól felszerelt szobáinkban) szálláslehetőséget biztosítani. A városban dolgozó munkások, diák, nyugdíjas és kirándulócsoportok, olcsó szálláslehetőséget kereső vendégek részére. Modern konyhafelszerelés, mikrohullámú sütő, gáztűzhely, hűtőszekrény, edények, főzési lehetőség.
Mosdó, fürdőkád és zuhanyzó. Parkolás az udvarban.

Rönökön Munkásszálló!

30 fő részére munkásszálló. Minden szoba fürdőszobás, közös konyhával


Megye: Vas
Település: Csákánydoroszló
Megye: Vas
Cím: 9919 Csákánydoroszló, Vasút u. 69.

Weboldal: www.katimotel.hu

Email: katimotelcsakanydoroszlo@gmail.com

Telefon: +36-30-268-2225
Fax:

Képek