Mátyás Lovastanya és Rókavár Vendégház Somlószőlős

Mátyás Lovastanya és Rókavár Vendégház -Somlószőlős

Mátyás Lovastanya:
Közvetlenül a Somló északi lábánál kezdődő réten 3.5 hektáron a falu szélén karámokkal körbekerített parkosított lovasudvarház.
A szállás 4 napraforgós minősítésű fürdőszobás szobákkal és teakonyhával felszerelt 10 fős kis étkezővel és egy búbos kemencés 30 fő részére kialakított vitéz-teremmel.
Megfelelő pihenést biztosítanak a vendégeink számára. 2 db kétágyas, 1 db 3 ágyas fürdőszobás szobák az alsó szinten. A felső szinten 3 db 2 ágyas szobák találhatóak. Szükség esetén még igénybe vehető a tetőtérben kialakított 4 ágyas szoba is.
Az udvaron kialakított tűzgyújtó hely, és a kerékpárok tárolására is alkalmas udvar áll a rendelkezésre.


Rókavár vendégház:
A Rókavár vendégház grillezési lehetőséggel, valamint szőlőlugast is kínáló nagy kerttel várja vendégeit a Somló-hegy lábánál, Dobán.
A Rókavár vendégház 2 háromágyas szobával és 1 négyágyas szobával rendelkezik. Minden szobához saját fürdőszoba tartozik. A szobákban ülősarok és TV szolgálja a vendégek kényelmét. A nappali 4 fő elszállásolására alkalmas. A konyhában sütő, mikrohullámú sütő és hűtőszekrény áll rendelkezésre. A ház épített kandallóval és központi fűtéssel is fűthető.
A vendégek a kertben bográcsban főzhetnek, és a borospincét is használhatják. Borkóstolásra előzetes egyeztetéssel van lehetőség.
Hévíz 43 km-re, Sárvár pedig 35 km-re található a vendégháztól. A Hévíz-Balaton repülőtér 54 km-re helyezkedik el.
Árak: 5.000 Forint /fő /éj


Megye: Veszprém
Település: Somlószőlős
Megye: Veszprém
Cím: 8483 Somlószőlős, Kossuth utca 211. Lovastanya

Nagyobb térképre váltás
Weboldal: www.matyaslovastanya.hu

Email: vitezgarazda@citromail.hu

Telefon: +36-30-957-4623
Fax: +36-88-276-094

Képek