MTA Balatoni Limnológiai Kutatóintézet

MTA Balatoni Limnológiai Kutatóintézet

A Vendégház közvetlenül a Balaton partján helyezkedik el, 17 szobával rendelkezik, ebből kettő apartman. A Vendégház 42 fő kényelmes elszállásolására nyújt lehetőséget. A szobákhoz zuhanyzóval ellátott fürdőszoba tartozik, az apartmanok fürdőszobáiban fürdőkádak találhatók.

A Vendégház saját konyhával rendelkezik, melyet vállalkozó üzemeltet. Az étteremben egyszerre 60 fő ellátását tudjuk biztosítani. Éttermi szolgáltatások: komplett reggeli 1.100,-Ft/fő, ebéd 1.300,-Ft/fő.

Igény szerint rendezvények, konferenciák esetén baráti találkozók, állófogadások, fogadások megrendezését vállaljuk.

Vállalunk továbbá ballagási, esküvõi rendezvényeket, kiránduló diák és nyugdíjas csoportok étkeztetését és szállás biztosítását.

Rendezvények, konferenciák szervezéséhez egy száz fős légkondicionált előadóterem áll rendelkezésre kiváló technikai felszereltséggel (videó, írásvetítő, diavetítő, videó projektor, rádió, magnetofon, DVD lejátszó).

A vendégek az intézet strandját ingyenesen vehetik igénybe. A gépkocsival érkezőknek a nap 24 órájában őrzött parkoló áll rendelkezésre.

Engedje meg, hogy bemutatkozzon Önöknek a tihanyi székhelyű Balatonkutatási Alapítvány.


Az Alapítvány célja a Balatonnal illetve annak vízgyűjtőjével foglalkozó, a Balaton működésének jobb megértését szolgáló, a tó megóvását elősegítő kutatások támogatása.
Kérjük, hogy ha célkitűzéseinket fontosnak tartják és lehetőségeik is megengedik, úgy anyagilag is támogassák Alapítványunkat, akár adományok formájában, akár adójuk egy százalékának felajánlásával.

Számlaszám:ABN-AMRO Bank 10200713-48010894
Adószám:19258263-2-19

Támogatásukat előre is köszöni a Balatonkutatási Alapítvány


Megye: Veszprém
Település: Tihany
Megye: Veszprém
Cím: 8237 Tihany , Klebelsberg Kunó utca 3

Nagyobb térképre váltás
Weboldal: www.blki.hu

Email: intezet@tres.blki.hu

Telefon: +36 87/448-244
Fax: +36 87/448-006

Képek