Gedeon Tanya Panzió Jakabszállás

 

Gedeon Tanya Panzió Jakabszállás

A Gedeon Tanya Panzió egy jellegzetes magyar, vidéki nádtetős parasztház az érintetlen pusztán, 25 km-re Kecskeméttől. A szálláshelyen egy bioételeket kínáló, hagyományos étterem működik és egy lóistállót is kialakítottak. Ingyenes Wi-Fi is biztosított.
Gyere el hozzánk, mert…
…egy órányi autóútra Budapesttől, téged is megérint a puszta homokkal befújt hangulata. Bugac és környékének egyedülálló madár- és növényvilága, a harapható csend és a finom falatok.
Vár a fényszennyezés nélkül rád boruló csillagboltozat, a tücskök ciripelése, a csodálatosan egyedülálló madárvilág. A puszta embereinek kemény mindennapjai és szíves vendégszeretete, nagy séták vagy lovaglások, friss levegő. Légy egyedül, barátokkal vagy romantikus kettesben, ha nálunk jártál visszavágysz!
Tanyasi disznóvágó programunk népszerű családi program, de ez az egyik legnépszerűbb csapatépítő kalandunk is. A szakavatott segítséggel elkészülő finom húsárút a résztvevők a program végén hazavihetik, így még hetek múltán is örömmel és finom falatokkal emlékezhetnek a Gedeon Tanyán eltöltött időre.
Tanyasi disznóvágó programunk egynapos és kétnapos formában is igénybe vehető.

 


Megye: Bács-Kiskun
Település: Jakabszállás
Megye: Bács-Kiskun
Cím: 6078 Jakabszállás, II.kerület 150.

Nagyobb térképre váltás
Weboldal: www.gedeon-tanya.hu


Email: info@gedeonfarm.com

Telefon: +36-76-722-800 Mobilszám: +36-30-3497755
Fax:

Képek