Excellent Dog Training Center kutyaiskola Budapest

Excellent Dog Training Center kutyaiskola Budapest

Az Excellent Dog kutyaiskolán hozzáértő kiképzők irányítása mellett a gazdák saját maguk foglalkoznak kutyáikkal, közös “sportot” űz az ember és kutyája. Az iskolánkban a gazdákat is tanítják a kiképzésvezetők, a gazdák szemlélete is formálódik, jobban megismerik kedvencük természetét, szokásait.
A kutyák alapkiképzése kb. 3 hónapig tart, ez alatt megtanulják a legalapvetőbb gyakorlatokat. Ennyi időt mindenképpen érdemes kedvencünk tanítására fordítani. A kutyakiképzés, amellett, hogy a városban élő kutyatartó számára kötelesség is, rendkívül jó sportolási lehetőség. Az is jó érzés, amikor az ember látja, hogy a kutyája milyen szépen fejlődik, egyre többet tud. Végezetül még egy érv: minden kutya igényli a foglalkozást, és rendszerint meg is hálálja szófogadással, gazdája iránti fokozott ragaszkodással.
Kulturális, sport, iskolai vagy egyéb rendezvényeken fegyelmező, őrző-védő és agility bemutatók tartását vállaljuk.
Iskolákban nagy örömmel tartunk foglalkozásokat a felelős állattartásról.

Gyönyörű természeti környezetben, kényelmes, tágas kennelekben, 24 órás felügyelettel, sétáltatással, igény szerint kiképzéssel, helyezheti el kutyáját, ha nyaralás, üzleti elfoglaltság vagy egyéb okok miatt ellátását nem tudja otthon megoldani.


Megye: Budapest
Település: Budapest
Megye: Budapest
Cím: 1174 Budapest, Határmalom u. 2-4

Weboldal: kutyaiskola.hu
hu-hu.facebook.com/edogtrainigcenter/

Email: voroslajos@gmail.com


Telefon: +36-70-397-5863
Fax:

Képek