Szelidi Szállás Dunapataj

Szelidi Szállás Dunapataj Szelidi- tó

Nyaraló kiadó 6-8 fő részére,3X2 ágyas szobák nagy nappalival,teljesen felszerelt konyhával. Bográcsozás az udvarban kiépített helyen.Kocsibeállás az udvarban.A nyaraló megközelítése gépkocsival a Szelidi bevezető kövesútról lehetséges, bal oldalon  Fő u. 49. szám.

A Szelidi-tó 5 km hosszú, 150-200 m széles, 3-4 m mély, vízfelülete megközelítőleg 80 hektár, ezzel hazánk ötödik legnagyobb természetes tava. A tó déli partján nyugalomba jutott futóhomok területein kellemes strandok kerültek kialakításra. Nyugodt kikapcsolódást és mozgalmas szórakozást is kínálnak az idelátogató vendégeknek. A Szelidi Szálláson szeretetettel fogadjuk a pihenni vágyókat.

OTP SZÉP kártyát elfogadunk!


Tipus: vendégház
Megye: Bács-Kiskun
Település: Dunapataj

Elérhetőségek:
Cím: 6328 Dunapataj, Szelidi-tó Fő út 49, 6328 Dunapataj, Szelidi-tó Kacs u.21.

Nagyobb térképre váltás
Nagyobb térképre váltás
Weboldal: www.szallashelytudakozo.hu/index.php?main=description&hid=757
Email: teri50@koroskabel.hu
Telefon: +36 70 534 9219
Fax:

Keresőszavak:
szállás a Szelidi-tónál,szálláshely a Szelidi-tónál,vendégház a Szelidi-tónál,turisztika a Szelidi-tónál,turizmus a Szelidi-tónál,falusi üdülés a Szelidi-tónál,vendégház a Szelidi-tónál,vendégház a Szelidi-tónál,vendéglátás a Szelidi-tónál,nyaralás a Szelidi-tónál,apartman a Szelidi-tónál,családias panzió a Szelidi-tónál,horgászat a Szelidi-tónál,vízibicikli a Szelidi-tónál,vízi sport a Szelidi-tónál,vízparti pihenés a Szelidi-tónál,vízparti üdülés a Szelidi-tónál,


Képek